Produkter

LITEs senaste gatuarmatur NIGHTLITE har utvecklats genom ett nära samarbete med Pilgaard Design Studio, som ligger bakom armaturens design. NIGHTLITE har utvecklats med önskan att skapa en ny klassiks design inom gatubelysning som enkelt smälter in i omgivningen och samtidigt utmärker sig med sin enkla och tidlösa form. Funktionalitet och flexibilitet går hand i hand.

NIGHTLITE utmärker sig bl.a. genom att kunna levereras med eller utan en  lysande akrylform som omsluter hela armaturen i botten och ger armaturen ett extra designelement på kvällstid.

NIGHLITE är också utvecklat med en patenterad och otroligt enkel monteringsmetod. Detta ändrar inte armaturens form vare sig den är monterad på en vertikal eller horisontell stolpe. Armaturen passar en mängd olika stolptyper och passar särskilt bra på ”spigot” till en Ø89-stolpe där NIGHTLITE ger en smidig övergång till stolpen och vi får en ”flush” övergång. Av den anledning skulle armaturen också fungera bra som dekorativ parkbelysning.

NIGHTLITE är också utformad så att den enkelt kan implementeras med olika kontroller och Smart City-lösningar. Zhaga- och Nema-sockel är monterade på armaturens ovansida och botten. För att stödja FN: s 17 världsmål har LITE som företag genom sin CSR & IMPACT-politik fokuserat på att få bort ”använda och kasta bort kulturen”. Därför har det varit viktigt för LITE att utveckla en modularmatur som lätt kan återanvändas. Därför är NIGHTLITE 100% -modul uppbyggd och kan enkelt uppgraderas i takt med den tekniska utvecklingen.

På begäran kan NIGHTLITE beställas utan en lysande akrylbas – och med en Zhaga- eller NEMA-sockel.

Snabbfakta

Färg: Grå / Svart
Material: Gjuten aluminium
IP: 66
Klass II: standard
Systemeffekt: 10-30W / 30W-60W / 60W-90W
Frekvens: 50Hz/60Hz
Färgtemp: 4000K / 3000K
Dimbar: Ja
Nattsänkning: Standard 22-05
Ra: +80
MacAdam: 3
Diod: Osram
Driver: Tridonic
L90B10: 100.000 h
Lm/W: upp till 145 lm/ W